De Crisis Game

De Crisis Game is een online game waarin u in de huid van de crisismanager kruipt. U doorloopt een aantal complexe vraagstukken op basis van scenario-informatie.

Hoe gaat u om met dilemma’s? Laat u zich leiden door de adviseurs om u heen of juist niet? Welke belangen spelen mee? De Crisis Game biedt u de kans om in korte tijd als individu en als team uitgedaagd te worden met een fictieve crisissituatie.

Stel, u krijgt als organisatie te maken met een hack van uw systemen. U bent mede verantwoordelijk voor het managen van deze situatie. Wat doet u? Sluit u de systemen met alle gevolgen van dien? Hoe informeert u medewerkers? Hoe waarborgt u de continuïteit? In een training van 2,5 uur bespreken we met uw crisisteam de basisprincipes van crisismanagement en gaan de deelnemers aan de slag met het maken van de game. Vervolgens bespreken we de uitkomsten en wat iedereen heeft bewogen tot het maken van welke afwegingen en keuzes.

De Crisis Game biedt u:

  • Grotere bewustwording van de complexiteit van dilemma’s;
  • Meer inzicht in uw eigen handelen en afwegingen tijdens een crisis;
  • Inzicht in welke belangen voor u en uw team belangrijk zijn in het maken van keuzes;
  • Een toegankelijke tool om het gesprek aan te gaan over uw eigen crisisvermogen als organisatie.

Wilt u meer weten over de Crisis Game?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we de Game voor U kunnen inzetten. Ook vindt u meer informatie over de crisis game in onze digitale flyer.